Кардинально змінила імідж і перефарбувала волосся: Телеведуча Лілія Ребрик вразила перевтіленням (Фото)

Лілія у Галі навіть дечому вчиться. Наприклад Лілія ніколи в житті не їздила на мопеді, що не була рудою і не ламала ні рук, ні ніг.

Лілія Ребрик, яка є українською ведучою та акторкою, глибоко захоплення своїх шанувальників.
Лілія Ребрик розмістила в Інстаграм фотографії, де вона вже не звична блондинка, а рожево волоса байкерша.

 "Лілія
Лілія Ребрик

Вживаючись у свою нову роль Галі вона зазнала феєрверк емоцій. У неї з’явилися геніальні ідеї та вибухонебезпечна сила. Тепер вона зрозуміла як може жити така особлива дівчина як її Галя. Звичайно в цей образ було важко влитися, але завдяки досвіду і вмінню, а також інтуїції, Лілії це вдалося. У цьому образі все.

Це одночасно жіночність, ніжність, чесність, надійність і щирість, так характеризувала Ребрик свою Галю. Воно начебто така, як і всі ми, але водночас і зовсім інша.

Хоча у них з її персонажем є багато спільного, але все-таки Лілія у неї навіть дечому вчиться. Наприклад Лілія ніколи в житті не їздила на мопеді, що не була рудою і не ламала ні рук та ніг.

 "Лілія
Лілія Ребрик

До того ж дочки в неї не дорослі. Це все їй довелося “приміряти” на себе коли вона входила в роль Галі. Шанувальники таланту Лілії Ребрик констатували, що вони були здивовані таким перевтіленням актриси, але це їм сподобалося.

У повсякденному житті іноді не вистачає таких Галь, повідомляли шанувальники в соцмережах. А так хочеться бути трохи інший і не схожою на звичайних людей з їхніми щоденними проблемами.

Образ Галі багатьом імпонує і коли Лілія зіграла її то шанувальникам таланту актриси це неймовірно сподобалося.
Може хтось із них побачив себе в образі Галі, може просто гра Лілії Ребрик їм сподобалася.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.