Люба з “Інтернів” святкує свій 49-й день народження: невідомі факти і подробиці пізніх пологів

Всі, хто хоч раз дивився цей комедійний ситком "Інтерни ", точно пам'ятає медсестру Любу, яка голосно кричить і смішно жартує.

Її актриса Світлана Пермякова 17 лютого святкує свій 49-й день народження. У цій статті ми вирішили розповісти вам як живе Світлана зараз, що їй довелося пережити за роки після виходу серіалу “Інтерни “, і розповімо вам деякі невідомі факти про життя медсестри Люби!

Народила Світлана Пермякова досить пізно – їй тоді було 40 років. Лікарі застерігали, що в такому зрілому віці можуть виникнути ускладнення, проте Світлана настільки сильно хотіла стати мамою, що ризикувала.

На подив, все пройшло відмінно і навіть без ускладнень. Зараз Світлана виховує вже восьмирічну дочку Варвару Максимівну Скрябіну.

Зазвичай жінки після пологів набирають вагу, а Світлана Пермякова вирішила скинути. І вийшло у неї це на “ура ” – після пологів повненька хохотушка Люба з Інтернів скинула цілих 19 кілограмів.

Світлана Пермякова
Світлана Пермякова

Сама зірка запевняє – жодних операцій не робила. Тільки правильне харчування і заняття спортом, які давалися ой як нелегко, допомогли досягти бажаних результатів. Худеньку Світлану навіть не впізнали.

Відомий дієтолог Маргарита Корольова (вона, до речі, допомогла схуднути багатьом знаменитостям, в числі яких Микола Басков, Надія Бабкіна, Володимир Винокур) розробила для Світлани спеціальний план харчування. Тепер її вага становить 75 кг при зрості 165 см.

Світлана Пермякова тоді і зараз
Світлана Пермякова тоді і зараз

У свої 49 Пермякова до сих пір “пожинає плоди ” слави, яку їй подарувала роль в Інтерн. Світлана є затребуваною як у театрі, так і в кіно.

Редакція “Одна хвилина ” приєднується до привітань Світлани з днем народження, і бажає реалізації всіх творчих цілей!

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.