Як виглядають найміцніші пари шоу-бізнесу: Оля і Вадим Полякови, Ольга Сумська та Віталій Борисюк та інші

Зірки радять, що не потрібно забувати про романтичні стосунки. Обов'язково вони мають бути присутні не тільки у святкові дні, а й у будні.

Є думка, що шоу-бізнес, це не те місце, де можуть бути шлюбні стосунки. Однак деякі пари довели, що вони побудували міцну і щасливу сім’ю. Вони можуть похвалитися міцним шлюбом.

Віталій і Світлана Білоножко

Ці артисти разом вже більше сорок років. У них склався творчий тандем. Вони виглядають і відчувають себе щасливими не тільки як подружжя, а і як співробітники по роботі. Артисти вже зіграли три весілля якщо дивитися який час вони разом і не збираються зупинятися на цьому. Четверте весілля не за горами.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

 "Ольга
Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Їхні стосунки ще почалися 30 років тому. Актриса повідомила, що тоді вона отримала любовну записку від колеги Віталія. Він послав їй пакування в якому було шоколадне серце. І вона зрозуміла від кого це. Ольга вважає, що шлюб укладається на небесах. Вона тоді ще зрозуміла, що якщо чоловік тобі відразу сподобався, то це твій обранець, а якщо немає, то можна чоловікові робити все – нічого у нього не вийде, щоб досягти своєї шанувальниці.
Зірки радять, що не потрібно забувати про романтичні стосунки. Обов’язково вони мають бути присутні не тільки у святкові дні, а й у будні.

Оля і Вадим Полякови

"Оля
Оля і Вадим Полякови

Їхнє знайомство відбулося на роботі. Оля співала на дні народження свого майбутнього чоловіка. І тоді він в неї та закохався.

Руслана та Олександр Ксенофонтов

Ця міцна сім’я вже перебуває у шлюбі 25 років. Можна тільки добре позаздрити їхнім стосункам і порадіти за них. Їхні взаємини почалися з обігу Руслани до майбутнього чоловіка за професійною порадою.

І після стількох років ці пари довели свою любов один до одного. Так що зіркові пари бувають міцні!

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.