Зоряний психолог Наталя Холоденко – прибиральниця готелю: як це було?

У минулому, Наталя працювала прибиральницею в магазині, де продавали взуття, тому у неї немає образи на цю відвідувачку.

Наталія Холоденко, яка є відомим психологом повідала курйозний випадок як їй довелося буквально на кілька хвилин стати прибиральницею готелю. Як то раз вона поверталася їх спортивного залу при елітному готелі.

Вона там була на онлайн тренінгу. І зіткнулася з нахабною відвідувачкою. Ця дама прийняла її та прибиральницю і зажадала, щоб Наталя краще прибирала територію і стежила за порядком. Вона відразу не сказала, що тут не працює і тим більше прибиральницею, а спробувала розв’язувати проблему. Але Наталя не знала, де знаходиться ганчірка і швабра.

Наталія Холоденко
Наталія Холоденко

Тоді вона зізналася цій дівчині, що не є співробітником готелю і не в курсі хто тут прибирає і наводить порядок. Зрозумівши, що Наталя тут не працює, дівчина навіть не вибачилася і тільки сказала: “А .. ви тут не працюєте”. Таке виховання! Напевно до колишнім прибиральницям тут теж відносяться не сильно добре, – констатувала психолог.

У минулому, Наталя працювала прибиральницею в магазині, де продавали взуття, тому у неї немає образи на цю відвідувачку. Це ще потрібно мати талант, щоб створювати чистоту! Спробуйте знайти людину яка професійно і талановито це може зробити та потім підтримувати порядок. Але потім Наталя згадала історію про Річарда Гіра.

В один час його хотіла нагодувати перехожа. Вона думала що він БОМЖ. Просто тоді Гір йшов додому з тренування. І тоді Наталя подумала, що якщо з Річарда не спала корона, то і з неї не спаде. Наталя також згадала, що їй подобався це магазин взуття, але вона не дуже любила мити величезні до статі вікна.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.