Міні спідниця і глибокий виріз: пустотлива Никитюк в “шкільній формі ” грайливо поманила

Звична зачіска з довгим білявим волоссям була покладена по-новому: Леся їх розпустила і випрямила.

Всі зірки і знаменитості, звичайно хочуть привертати до себе увагу і найголовніше, щоб це увагу не слабшав.

Деякі намагаються це робити неординарними витівками, інші нарядами, треті своїм інтер’єром будинку. У більшості знаменитостей виходить привернути увагу своїх шанувальників і вони періодично підігрівають його своїми фотографіями в соціальних мережах.

Леся Никитюк, яка є відомою українською телеведучою, вирішила вчинити так. Вона розмістила своє нове фото в соціальних мережах. На фотографії Леся в стильному чорному вбранні. І він їй дуже личить. Талановита українська телеведуча часто радує своїх шанувальників і розміщує фото зі свого життя. У цьому новому образі Леся захопила користувачів соцмережі.

 "Леся
Леся Никитюк

Цей стильний чорний костюм, в якому Леся постала на фото складався з мініспідниці та стильного короткого жакета. Це підкреслило її тендітну талію і стрункі ноги.
У такому образі шанувальники її ще не бачили та тому дуже зраділи. До того ж Леся одягла тонкий ланцюжок на шию і в вуха – сережки-кільця.

 "Леся
Леся Никитюк

Вони зробили її більш жіночною і привабливою. Звична зачіска з довгим білявим волоссям була покладена по-новому: Леся їх розпустила і випрямила. Гарний вид був завершений макіяжем. За допомогою довгих стрілок, очі стали більш виразніше, а матова помада підкреслила красу її губ.

Шанувальники таланту Лесі Никитюк схвилював і підкорив її новий образ і вони розмістили в соцмережах свої пости, в яких написали, що: вона нереально красива, сама чарівна і божественна.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.