Міні спідниця і глибокий виріз: пустотлива Никитюк в “шкільній формі ” грайливо поманила

Звична зачіска з довгим білявим волоссям була покладена по-новому: Леся їх розпустила і випрямила.

Всі зірки і знаменитості, звичайно хочуть привертати до себе увагу і найголовніше, щоб це увагу не слабшав.

Деякі намагаються це робити неординарними витівками, інші нарядами, треті своїм інтер’єром будинку. У більшості знаменитостей виходить привернути увагу своїх шанувальників і вони періодично підігрівають його своїми фотографіями в соціальних мережах.

Леся Никитюк, яка є відомою українською телеведучою, вирішила вчинити так. Вона розмістила своє нове фото в соціальних мережах. На фотографії Леся в стильному чорному вбранні. І він їй дуже личить. Талановита українська телеведуча часто радує своїх шанувальників і розміщує фото зі свого життя. У цьому новому образі Леся захопила користувачів соцмережі.

 "Леся
Леся Никитюк

Цей стильний чорний костюм, в якому Леся постала на фото складався з мініспідниці та стильного короткого жакета. Це підкреслило її тендітну талію і стрункі ноги.
У такому образі шанувальники її ще не бачили та тому дуже зраділи. До того ж Леся одягла тонкий ланцюжок на шию і в вуха – сережки-кільця.

 "Леся
Леся Никитюк

Вони зробили її більш жіночною і привабливою. Звична зачіска з довгим білявим волоссям була покладена по-новому: Леся їх розпустила і випрямила. Гарний вид був завершений макіяжем. За допомогою довгих стрілок, очі стали більш виразніше, а матова помада підкреслила красу її губ.

Шанувальники таланту Лесі Никитюк схвилював і підкорив її новий образ і вони розмістили в соцмережах свої пости, в яких написали, що: вона нереально красива, сама чарівна і божественна.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?