Неймовірно стильне чорне плаття-футляр Надії Мейхер: пишні форми і струнка фігура – поза конкурсом (Фото)

Сукня дуже вигідно підкреслює її форми та вигини тіла. Додатковою родзинкою до образу стали босоніжки на високій шпильці та з палітуркою.

Зірки естради майже завжди хочуть постати перед публікою на сцені та не тільки, а й у повсякденному житті, ефектно. Одним це вдається, інші не знають який наряд на себе одягнути, щоб сподобатися шанувальникам.

Але є співачки, які в будь-якому вбранні прекрасні та привабливі. Однак і їм періодично необхідно показувати свої наряди, щоб підтримувати інтерес шанувальників до своєї особи. Це й не дивно, бо конкуренція в шоу-бізнесі – є

Молоді та красиві, а іноді й талановиті співачки весь час йдуть по п’ятах і можуть раніше піднятися на Олімп слави, ніж вже красуні віком. Однак деякі співачки можуть конкурувати з молодими талантами.

Надія Мейхер, яка є українською талановитою співачкою та екс-солісткою групи “ВІА Гра” розмістила в соціальній мережі чергові барвисті фотографії, які привели в невимовний захват її шанувальників. Ці фотографії їх порадували. Надії Мейхер зараз 38 років.

 "Надія
Надія Мейхер

Вона знаходиться в прекрасному фізичному стані з відмінною фігурою, яка залучає представників сильної статі своєю жіночністю і формами. У фотографіях, які Надія розмістила в соцмережі, вона позує в чорній сукні-футлярі.

Сукня дуже вигідно підкреслює її форми та вигини тіла. Додатковою родзинкою до образу стали босоніжки на високій шпильці та з палітуркою.

 "Надія
Надія Мейхер

Як повідомляє OBOZREVATEL, раніше Надії Мейхер не сподобався питання який їй поставили про її великих грудей. Річ у тому, що Надія ніколи не робила пластичних операцій і не зверталася до пластичних хірургів. Тому вона негативно відреагувала на постановку такого питання.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.