Як за чутками виглядає біологічна мама дітей Кіркорова Алли-Вікторії і Мартіна: то, що ви не знали (Фото)

Однак незабаром ЗМІ зробили припущення, яке начебто схоже не правду. Це Наталя Єфремова. Їй 48 років. Вона має свій бізнес і родом з України.

У шоу-бізнесі все зірки практично не мають можливості приховати своє особисте життя. ЗМІ примудряються докопатися практично до всіх аспектів їхнього життя, і не тільки на сцені. Деяким артистам це подобається, інші не люблять афішувати свої стосунки в родині. Більшість хочуть, щоб ЗМІ не копалися в їх особистому житті. І особливо не виносили їх секрети на обговорення громадськості.

Особисте життя знаменитого і талановитого співака Філіпа Кіркорова завжди під пильною увагою ЗМІ та просто шанувальників його таланту. Новини, які на першій шпальті не вщухають десятиліттями. Коли у співака з’явилися діти син Мартін і дочка Алла-Вікторія, то інтерес до його сім’ї ще більше збільшився.

Особливо всіх цікавило питання хто мама його дітей. Хоча Філіп Кіркоров ніколи не приховував, що його діти народилися від сурогатної матері. Однак всіх цікавило питання від кого? Тривалий час ніхто не міг прояснити хто ж їх мама? Це питання дуже цікавило шанувальників знаменитого співака. Відповідь на це питання дали ЗМІ.

"Наталя
Наталя Єфремова та Філіп Кіркоров

Однак незабаром ЗМІ зробили припущення, яке начебто схоже не правду. Це Наталя Єфремова. Їй 48 років. Вона має свій бізнес і родом з України. Її колись прийняли за хресну маму Алли-Вікторії та Мартіна.

Про це проговорилися діти Філіпа Кіркорова, коли повідомили в розмові, що у них є мама Наташа і вона живе з ними. Алла-Вікторія і Мартін стверджують, що саме Наталія Єфремова і є їх справжньою мамою. До того ж ні сам Філіп Кіркоров і Наталя Єфремова, цю інформацію не спростовують і не підтверджують.

"Наталя
Наталія Єфремова

Однак потрібно бути обережно з такою інформацією, бо раніше були чутки про те, що біологічною мамою вважали Анастасію Стоцьку. Ці чутки з’явилися тому, що діти артиста були на неї схожі.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.