Таюне в обіймах красеня українського шоу-бізнесу Гени Вітера: фото, якого ви не бачили

ЗМІ знайшли архівне фото, на якому Таюне обіймається з красенем українського шоу-бізнесу Геною Вітером: фігура і її обличчя поза всяких похвал!

Таюне (Таїсія Сватко) завжди вражала своїх шанувальників красою. Чарівна посмішка і простота в спілкуванні підкуповує людей. Співачка природна і мила.

Як звернули увагу її шанувальники, на одному з концертів особа і фігура Таюне практично не змінилася з роками, коли ЗМІ почали звертати увагу на неї. Напевно через цю красу та душевність звернув на неї увагу талановитий український співак Олег Винник.

Всі наряди в яких вона виступала на концертах йдуть Таюне. Це відзначають її шанувальники та користувачі соцмереж. Вони відзначають її біляве волосся і ніжний, що не нав’язливий макіяж.

Тому в коментарях про зовнішності співачки можна побачити масу компліментів. Пости в соціальних мережах рясніють такими виразами:
“До зустрічі на OV. Віри, Надії, Любові у 2021″,”Лапочка”,”Чудово, добре, ніжно, ангел, принцеса, пташка, квіточка”, – пишуть користувачі мережі.

І насправді на всіх концертах коли співачка виходить на сцену, глядачі зустрічають її вихід оваціями.
Всім відомо, що Таюне тривалий час була бек-вокалісткою Олега Винника. У ЗМІ та шанувальники кажуть, що це дружина Олега, але він намагається приховати їх відносини. Та й Таюне не хоче коментувати їх.

Таюне і Гена
Таюне і Гена

ЗМІ знайшли архівне фото, на якому Таюне обіймається з красенем українського шоу-бізнесу Геною Вітером. Як і зараз, на цьому архівному фото фігура та її обличчя поза всяких похвал!

Всі користувачі соціальних мереж губляться в здогадах яким чином Таїсії Сватко вдається підтримувати свою красу і привабливість.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.