Таюне в обіймах красеня українського шоу-бізнесу Гени Вітера: фото, якого ви не бачили

ЗМІ знайшли архівне фото, на якому Таюне обіймається з красенем українського шоу-бізнесу Геною Вітером: фігура і її обличчя поза всяких похвал!

Таюне (Таїсія Сватко) завжди вражала своїх шанувальників красою. Чарівна посмішка і простота в спілкуванні підкуповує людей. Співачка природна і мила.

Як звернули увагу її шанувальники, на одному з концертів особа і фігура Таюне практично не змінилася з роками, коли ЗМІ почали звертати увагу на неї. Напевно через цю красу та душевність звернув на неї увагу талановитий український співак Олег Винник.

Всі наряди в яких вона виступала на концертах йдуть Таюне. Це відзначають її шанувальники та користувачі соцмереж. Вони відзначають її біляве волосся і ніжний, що не нав’язливий макіяж.

Тому в коментарях про зовнішності співачки можна побачити масу компліментів. Пости в соціальних мережах рясніють такими виразами:
“До зустрічі на OV. Віри, Надії, Любові у 2021″,”Лапочка”,”Чудово, добре, ніжно, ангел, принцеса, пташка, квіточка”, – пишуть користувачі мережі.

І насправді на всіх концертах коли співачка виходить на сцену, глядачі зустрічають її вихід оваціями.
Всім відомо, що Таюне тривалий час була бек-вокалісткою Олега Винника. У ЗМІ та шанувальники кажуть, що це дружина Олега, але він намагається приховати їх відносини. Та й Таюне не хоче коментувати їх.

Таюне і Гена
Таюне і Гена

ЗМІ знайшли архівне фото, на якому Таюне обіймається з красенем українського шоу-бізнесу Геною Вітером. Як і зараз, на цьому архівному фото фігура та її обличчя поза всяких похвал!

Всі користувачі соціальних мереж губляться в здогадах яким чином Таїсії Сватко вдається підтримувати свою красу і привабливість.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.