Камалія з сумкою ночувала в кущах, щоб не вийти заміж: те, чого ви не знали про співачку

Потім Камалія познайомилася з Мохаммадом все змінилося. Протягом двох місяців вона вийшла за нього заміж.

Камалія, яка є відомою співачкою, недавно повідала, що хотіла провести все життя без чоловіка і не виходити ні за кого заміж.

Однак зараз вона 18 років полягає в щасливому шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Але як сказала Камалія, вона могла не вийти заміж. Справа в тому, що раніше коли вона була юною дівчиною то зустрічалася з хлопцем.

Після чого отримала психологічну травму. Після того як це сталося, Камалія не змогла більше зустрічатися чоловіками та взагалі не думала виходити заміж за кого небудь. Коли дівчині було 20 років, вона познайомилася з чоловіком і він змусив її добряче понервувати. Навіть тоді Камалія втекла від нього вночі.

Чоловік був закоханий в неї, до того ж і Камалія його полюбила. Однак з хлопцем було щось не так. Особливо з головою. Він просто не хотів її відпускати до Києва з Криму, якщо не буде у неї штампа про заміжжя в паспорті. Камалія згадує, що їй не хотілося виходити заміж, адже їй тоді було лише 20 років.

І вона втекла. Для неї це був рішучий вчинок і їй тоді було страшно. Камалія втекла тільки з сумкою і переночувала в кущах, щоб дочекатися ранкового поїзда.

Потім Камалія познайомилася з Мохаммадом все змінилося. Протягом двох місяців вона вийшла за нього заміж. Але і за нього Камалія не відразу погодилася вийти заміж.

 "Камалія
Камалія з чоловіком

Вона хотіла спершу краще пізнати один одного і потім прийняти рішення. Однак коли вони були в Пакистані, то Камал нарешті, то погодилася і відповіла чоловікові: “так”. Зараз вони живуть душа в душу і люблять один одного.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.