Плюси і мінуси носіння маски: версія і жарти Alyona Alyona

Як розповіла співачка, за допомогою маски можливо приховувати вади на шкірі обличчя, в тому числі прищі та висипання.

Alyona Alyona, яка є українською хіп-хоп і реп-виконавцем, розповіло і показала, чому медична маска це в принципі непогана річ.

На своїй сторінці в Інстаграм співачка розмістила коротке відео, де продемонструвала позитивні моменти від носіння захисної медичної маски.

 "Alyona
Alyona Alyona

Як розповіла співачка, за допомогою маски можливо приховувати вади на шкірі обличчя, в тому числі прищі та висипання. Коли холодна морозна погода, то вона захистить.

І найголовніше, що в такій масці не сильно поїси, вона заважає і тому співачка менше буде їсти та не потовщає. Але зазначеному відео Alyona Alyona одягнена в сіру спортивну кофту з капюшоном, з зачіскою, де волосся в тугому пучку.

Для показу переваг носіння маски, вона підібрала її в чорному кольорі.

Також співачка сьогодні 19 лютого презентувала новий сингл з музичним дуетом 5’Nizza: “Все не те”.
У пісні вона співає про звичайних людей, які живуть в цей важкий час і розв’язують проблеми, що виникають. І найголовніше не потрібно впадати у відчай.

Ну звичайно співачка ще не розповіла, що основне призначення маски – це зменшити дозу вірусу, щоб людина менше його міг отримати при контакті з інфікованими людьми. Річ у тому, що як роз’яснив доктор Комаровський, все залежить від кількості вірусів, які потрапляють відразу в організм людини. Від цієї кількості та залежить заразитися людина зазначеним недугою, від якого носять маски зараз. Маска – це як бар’єр між дихальною системою індивідуума і навколишнім середовищем.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.