(Фото) Прощання з Андрієм Мягковим: артиста поховають на Троєкуровському кладовищі

У вухах все одно варто його інтонація. Артист йде, а залишається його людська інтонація.

18.02.2021 р, помер талановитий і всіма улюблений артист Андрій Мягков. Лікарі попередньо дали висновок, що смерть наступила у зв’язку з гострою серцевою недостатністю. Тіло Андрія було виявлено його дружиною Анастасією Вознесенської.

Вона викликала лікарів, але ті довго їхали на виклик і коли приїхали, то було вже пізно. Лікарі, на жаль, не змогли нічого зробити.

20 лютого йде прощання з Андрієм Васильовичем. Потім буде громадянська панахида та Андрія Мягкова поховають на Троєкуровському кладовищі.

Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Мягковим
Прощання з Мягковим

Що сказали його соратники та друзі:

Володимир Краснов

Він сказав, що Андрій великий актор і шанує його пам’ять.
Ігор Золотовицький
“Як то це не правильно, що часто йдуть зараз талановиті люди. Уже майже кожен місяць хтось помирає. Андрій давно не брав участі в зніманнях і все знали, що він пішов із професії. Однак все також знали, що він є на Кутузовському або на дачі є Мягков, Вознесенська. І це так і було. ”

Сергій Женовач

Він виступив на сцені МХТ ім. Чехова з прощальним словом: “У вухах все одно варто його інтонація. Артист йде, а залишається його людська інтонація. І його тема. Те, про що важко сформулювати та важко говорити “. Режисер констатував, що Андрій Мягков істинний МХАТівець. Артист з великої літери, яких мало.

Євген Герасимов

Він повідомив, що вони знайомі давно. Андрій був вимогливий з ким працював і міг добре імпровізувати. Це професійний артист. Таких зараз вже мало залишилося. Євгену Герасимову його буде дуже не вистачати.
Пішов з життя талановитий артист і прекрасна людина. Вічна пам’ять!

Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим
Прощання з Андрієм Мягковим

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.