Хто бойфренд Слави Камінської ?: коли Слава Камінська відкриє свій секрет

Слава Камінська, яка є популярною українською співачкою та учасницею дуету "Неангели", не приховує, що у неї є відносини з чоловіком.

Багато зірок хваляться своєю половинкою – улюбленим або чоловіком. Однак є й такі, які не хочуть з різних причин афішувати про своїх бойфрендів.

Можливо це і правильно, а то люди заздрісні та можуть наврочити відносини між коханими. Так бувало не раз і деякі пошкодували, що завчасно почали обговорювати цю тему.

Слава Камінська, яка є популярною українською співачкою та учасницею дуету “Неангели”, не приховує, що у неї є відносини з чоловіком. Але Слава не бажає розповідати громадськості хто він.

Вона вважає, що таким чином можуть люди наврочити її щастя. Особисте життя повинна бути якомога далі від людських сторонніх очей. Вона не говорить хто її бойфренд.

Після того як Слава розлучилася з Ельдаром Камінським, який був пластичним хірургом, артистка не хоче обговорювати своє особисте життя. Хоча на її особистій сторінці в Інстаграм можна побачити та колишнього чоловіка і дітей, але ні разу не було випадку, щоб Слава розмістила в соцмережах фотографію свого обранця.

 "Слава
Слава Камінська

Буквально недавно зірка дала інтерв’ю. Слава відповіла на питання, які дуже цікавлять її шанувальників. Вона підтвердила, що не відкриватиме секрет хто її бойфренд. Зараз вона в такому стані, що не хоче публічно афішувати своє особисте життя.

“Менше знають – краще сплять”, констатувала Слава. Раніше вона все розповідала про свою щасливу родину і люди наврочили – вона розлучилася.

Тому, поки ніяких коментарів ЗМІ Слава давати не збирається. Слава не буде показувати свого коханого, але іноді може і розповісти про нього. Сторонніх людей Слава до цього питання не підпускає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.