Короткий спортивний топ і шикарна фігура: Настя Каменських ділиться секретом (Фото)

Для початку зробіть ранкову зарядку, пару підходів планки, стоячи спочатку на прямих руках, потім на ліктях. Це вже змусить ваші м'язи включитися.

Багато зірок намагаються тримати себе в хорошій фізичній формі. Це їм необхідно, щоб відмінно виглядати на сцені та для того, що їхнє життя завжди в стресових ситуаціях. Якщо не буде міцного здоров’я, то довго на олімпі слави не втримається. Деякі намагаються більше робити фізичних вправ на повітрі, інші вважають за краще спортивний зал і тренажери.

Настя Каменських недавно повідала своїм шанувальникам як правильно необхідно займатися фізичними вправами. До її порад варто прислухатися, для того, щоб стати здоровішими та красивіше.

Настя на своїй сторінці в Інстаграм розмістила пост і фотографію. На фото вона одягнена в короткий спортивний топ і зовсім без макіяжу. Її початковий рада: фізичними вправами потрібно займатися поступово. Навантаження повинна бути невелика на організм, але поступово збільшилася.

Потрібно звичайно дотримуватися дієти та обмежувати себе в жирній їжі. Тільки не потрібно захоплюватися модними дієтами. Просто визначитеся що вам більше підходить, щоб не набирати вагу.

Необхідно зробити зарядку з ранку. Потім віджимання і присідання. Тільки відразу не навантажуйте себе. І потім збільшуйте кожен день навантаження.

Коли ви займаєтеся спортом, думайте тільки про хороше, це мотивує.

Настя Каменських
Настя Каменських

Будьте заздалегідь готові до того, що через якийсь час у вас пропаде інтерес до занять. Це нормально. Не варто впадати у відчай і впадати в паніку.

Потрібно займатися спортом по двоє або групою. І обов’язково перед цим ви повинні добре виспатися. Тоді та результат буде видно.

Мотивуйте себе похвалою і не здумайте заохочувати себе їжею, вином або будь-якими подарунками.

Дотримуючись цих простих правил, ви можете привести своє тіло і дух в порядок.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.