“Просто друг”: Ані Лорак позначила статус Сергія Лазарєва в своєму особистому житті (Відео)

Російська і українська співачка Ані Лорак в золотій сукні на одне плече зізналася, що кинула Сергія Лазарєва в так звану "френдзону ".

Про це стало відомо з відео, яке Кароліна куека опублікувала в своєму Інстаграм-акаунті напередодні. Цікаво, що там вона в компанії Сергія практично в обнімку.

Сергій на неї дивиться закохано і тепло, а ось Кароліна мило посміхається, і каже, що рада мати такого друга, як співак Лазарєв.

“Знову разом, знову поруч.

Вважаю, що кожній дівчинці життєво необхідно мати поруч такого друга.

Відзначайте своїх друзів в коментарях “,

– написала Ані Лорак.

Ось що їй в коментарях почали писати шанувальники:

  • Обожнюю. Ані Лорак самая самая
  • Так, під фанеру рознесла всіх))) Але талант у неї був, який кудись випарувався ..
  • Тепер Сергій просто друг, а раніше був коханцем

Відзначимо, раніше Сергію Лазарєву дійсно приписували роман з Ані Лорак. Причиною цього було те, що пару часто бачили удвох на світських заходах, в розслабленій обстановці, а ще – вони зовсім не приховували того, що проводили час разом вдома, і познайомили своїх дітей.

До слова, у Сергія Лазарєва двоє дітей – дочка Анна і син Микита. Обидві дитини – від сурогатної матері, ім’я якої артист приховує.

Офіційно Лазарєв неодружений, і вже давно не був у відносинах з жінками. Можливо, це саме тому, що він багато років любить Ані Лорак, а вона не розцінює його справжні почуття, і спілкується з ним тільки в контексті дружби.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.