Айза Долматова другий день лежить в сльозах: її з репером Гуфа син в лікарні

Сумний випадок стався з сином Айзи Долматової. Її син Сем потрапив до лікарні. Його терміново привезли в столичну клініку.

Завжди обережно потрібно ставитися до покупки їжі в пунктах швидкого приготування. Особливо якщо вони знаходяться в невеликих кіосках або магазинчиках біля базарів та місць скупчення людей.

Просто можна потрапити на недоброякісні продукти. Однак іноді та в перевірених ресторанах можуть бути збої за якістю. Хоча це дуже важко перевірити.

Сумний випадок стався з сином Айзи Долматової.
Її син Сем потрапив до лікарні. Його терміново привезли в столичну клініку. Після проведення діагностики, лікарі констатували отруєння. Хоча раніше все думали, що у нього апендицит.

Сем
Сем

Коли все перевірили, то всі зрозуміли, що хлопчик отруївся неякісними суші. Хоча суші були куплені та доставлені з одного популярного ресторану в столиці та здавалося там проблем з якістю продуктів і технологією приготування не повинно було бути.

Айза не змогла потрапити до Сема. Річ у тому, що у неї висока температура. Айза вже другий день плаче у зв’язку з цим випадком. Тому з її сином перебувати мама Айзи. Сема відвезли в лікарню два дні тому. Коли синові стало погано, то вони швидко звернулися до лікарів.

Зараз критичний стан дитини минуло й здоров’я Сема стабілізувався. Він відчуває себе більш-менш нормально. Однак до нього нікого не пускають. Медичний персонал до Сема відноситься як королю, – констатує Айза.

“Доставка суш – це російська рулетка”, – сказала Айза, пояснивши чому хлопчик отруївся. Мама не хоче кого, то підозрювати та образити, але це так.

Тепер її син, з огляду на набутий досвід, буде знати, що їжу потрібно купувати, ретельно вибираючи постачальника. Айза педантично ставиться до вибору їжі та намагається вибирати їжу тільки в перевірених місцях і ресторанах.

І найголовніше вона весь час намагалася купувати не дешеву їжу, витрачаючи велику частину свого заробітку. Тому, що вона боїться таких випадків, який стався з її сином.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.