(Фото) Брила снігу пошкодила автомобіль зірці “Танців з зірками “

Макс Єжов, який є українським хореографом і учасником "Танці з зірками" розмістив у соціальній мережі для своїх шанувальників відео.

У цю зиму специфічні погодні умови змусили українців похвилюватися за своє здоров’я і в тому числі та за майно.

Так з огляду на те, що комунальні служби не завжди добре виконують свої обов’язки, то на вулицях слизько і людям проблематично пересуватися. Також великі бурульки на карнизі дахів становлять небезпеку.

Макс Єжов, який є українським хореографом і учасником “Танці з зірками” розмістив у соціальній мережі для своїх шанувальників відео. Він продемонстрував, що з огляду на те, що ЖЕК практично не діє, бурульки та затверділа брила снігу значно пошкодили його автомобіль.

На відео і фотографіях видно, що брила розбила бампер і лобове скло.
Також крім бампера і лобового скла на корпусі автомобіля є вм’ятини. Як констатує Макс, якби працівники комунального господарювання не демонстрували бездіяльність, то такого б не сталося.

 "Авто
Авто Макса Єжова

Потрібно було періодично збивати бурульки, і очищати карнизи та дах від снігу. А так людям, в тому числі і йому доводиться стикатися з такою ситуацією.
“Спасибі величезне державі, ЖЕКу і всім, хто до цього причетний, за те, що ви виконуєте свої обов’язки. Ви просто кращі. Передрук, кінчені придурки. Через те, що якісь придурки сидять на своїх місцях і не можуть виконувати свої обов’язки, люди страждають. Ось що мені тепер робити? Хто мені це буде оплачувати? “- на закінчення повідав Макс.

 "Авто
Авто Макса Єжова

Також нещодавно Оля Полякова розмістила своє бачило в соцмережах, де вона показала у що, перетворилася квартира після дорого ремонту, коли протік дах. В цьому випадку працівники ЖЕК не відразу зреагували на проблему.

Потім Оля також показала, що в результаті цього випадку стався обвал стелі та в якому стані зараз її кухня.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.