Музичний критик Сергій Сосєдов натякнув на те, що Баскову пора на пенсію

Сергій Сосєдов відомий тим, що нерідко висловлюється в бік відомих українських і російських зірок, їх творчої сторони і особистому житті.

Нещодавно в ефірі YouTube-шоу «Емпатія Манучо» Сергій Сосєдов згадав таких відомих персонажів, як Максим Галкін, Микола Басков, і сучасний Тік-Токер з дитячого будинку Даня Мілохін.

Зокрема, Сергій Сосєдов розповів, що Максим Галкін нібито занадто необгрунтовано бере високі гонорари. Мовляв, його пародії та діяльність взагалі не варті тих мільйонів, які йому платять за нетривалі виступу.

“Набудували тут палаців “,

– зухвало висловився Сергій Сосєдов.

Максим Галкін і Алла Борисівна Пугачова ніяк не відреагували на цю заяву.

Не залишив без уваги Сергій Сосєдов та натурального блондина Миколи Баскова.

Сосєдов згадав недавній кліп Миколи Баскова і Дані Мілохін

“Дані Мілохін можна – він свіженький, милий, ні на що не претендує. Йому нічого не треба, за ним нічого немає. Але коли Баскову вже в районі 50 і він намагається з молодим хлопчиком стрибати, це виглядає без смаку і погано “,

– сказав музичний критик

Нагадаємо, що 17 вересня 2020 року російський артист Микола Басков представив пісню “Дико тусім “, яку він записав разом з данин Мілохін, відомим представником з соціальної мережі “Тік-Ток “.

Висловлювання Сергія Сосєдова не всім зіркам подобаються. Тому з ним багато зірок не спілкується і не коментує ніякі подробиці особистого життя.

Але сам Сергій Сосєдов не соромиться своєї поведінки – він каже, що свобода слова дозволяє йому висловлювати все, що він думає. Тим більше, про людей, чиї імена кожен день на слуху.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.