Зникнення Позитиву на 3 дні: унікальний досвід зйомок “Орла і решки “

Артистові сподобалося, що йому ніхто не дзвонить і він спокійний не дістають з новинами негативними. Тільки насолоджуватися природою можна і більше нічого.

Репер Позитив (Олександр Завгородній), який є провідним тревел-шоу “Орел і решка” недавно повідав про своє цікаве досвіді під час зйомок.

Всі дивувалися в соціальних мережах куди він пропав на 3 дні. Річ у тому, що Олександр Завгородній разом з Мішелем Андраде поїхали в Болівію. Там вони знімали чергове відео шоу “Орел і решка.” І найголовніше вони поділилися яка у них була незвичайна поїздка.

Вони придбали там такий досвід, який може знадобитися кожному. Їм випала золота безлімітна карта. Але вони жили не в крутому номері, а еко-лодже посеред національного парку. І найголовніше, що їм такий варіант відпочинку дуже сподобався.

Олександр Завгородній сказав, що йому подобається життя в наметі на природі. Йому не потрібні кондиціонери та понад умови. Головне, щоб в будиночку була москітна сітка і можливість зарядки телефону. Це для нього найголовніше. Він жив 3 дні без телефону – просто вимкнув його. І йому було так класно!

Орел і решка
Орел і решка

Артистові сподобалося, що йому ніхто не дзвонить і він спокійний не дістають з новинами негативними. Тільки насолоджуватися природою можна і більше нічого. Позитив поділився цим своїм досвідом і додав, що йому навіть не хотілося включати телефон. Виявляється без зв’язку можна прекрасно існувати! І найголовніше це нікого не напружує.

Що відомо про знімання Мішель Андраде і Позитиву
Іноді Мішель і Позитив діляться курйозними випадками. Так колись Мішель встала на мурашник і мурахи повністю обліпили її ноги. Мішель згадує як вона приїхала до себе на Батьківщину і це завдяки тревел-шоу.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.