Кардинальна зміна іміджу: старша дочка Полякової всіх здивувала (Фото)

Після перегляду шанувальниками цих фотографій, вони відписалися постами в соціальних мережах. Ними було оцінено як змінився імідж Марії.

Як правило, зірки естради перетворять свій образ у стилістів або в салонах краси. Але є і такі, які хочуть самі взяти участь в цьому. Як це їм вдається ви можете прочитати та подивитися на прикладі Олі Полякової та її дочки Маші.

Оля Полякова, яка є талановитою і популярною українською співачкою показала як кардинально змінився імідж її старшої дочки. Її дочка Маша на це зважилася.
Оля Полякова повідомила, що вона перефарбувала волосся своєї дочки та вони стали яскраво-руді.

Як вони виглядають можна подивитися на сторінці в Інстаграм. На фотографії прекрасні та незвичайні довге розпущене волосся мідного кольору.
Олі Поляковій довелося стати перукарем для того, щоб перетворити Марусин імідж. Про це співачка написала під фотографією.

Після перегляду шанувальниками цих фотографій, вони відписалися постами в соціальних мережах. Ними було оцінено як змінився імідж Марії та шанувальники закидали компліментами її. У тому числі вони пишуть: “Так їй крутіше набагато! Дуже йде! Краса! “, “Сестра Соні Плакидюк “, “Рудоволоса бестія! “, “Викапана Мама! “, “Я ж не одна спочатку подумала, що це Оля? “, ” Просто супер, шалено краса “.

"Маша
Маша Полякова

Як ви вважаєте вдалося Олі Поляковій стати справжнім перукарем для своєї дочки Маші? Судячи з реакції самої Маші, то їй новий імідж сподобався.

Раніше OBOZREVATEL повідомив:

Оля Полякова розмістила в Інстаграм фото з довгими ногами в стильному образі. На ній атласний подовжений піджак, чорні шкіряні ботфорти на високих підборах і короткі шорти. Доповнюють її образ об’ємні браслети та сережки яскраво-золотого кольору.

Також OBOZREVATEL інформував:

Що Регіна Тодоренко змінила свій імідж і її майже не впізнати. На фотографії вона постала в новому образі – яскравий макіяж і сукні молочного кольору. Тіні в ніжно-рожевих тонах дуже підходять до нового кольору волосся.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.