Чорно-біла фотосесія: зухвала Надія Мейхер з вуаллю на обличчі

Надія Мейхер постала в наряді з чорного мереживного плаття. Це плаття відмінно підкреслює її ідеальну фігуру.

В Україні є багато талановитих співачок і акторів. Вони відрізняються за своїм виконанням, тембру голосу і виду. Є чарівні особистості, у яких відразу з’являється багато шанувальників. Однак іншим потрібні роки, щоб піднятися на Олімп слави. Надії Мейхер пощастило – її оцінили шанувальники відразу.

Надія Мейхер, яка є талановитою українською співачкою, актрисою і телеведучою, недавно з’явилася в новому образі. Вона чуттєво показала себе з вуаллю на обличчі. Цей образ був розміщений нею на сторінці в Instagram -stories.

Тут Надія Мейхер постала в наряді з чорного мереживного плаття. Це плаття відмінно підкреслює її ідеальну фігуру. На обличчі у Наді прозора вуаль. За допомогою цього аксесуара її образ її образ ще більше загадковий.

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Трохи про Надію Мейхер

Це українська співачка. Вона також бере участь в театральних постановках і грає в кінофільмах. Надя телеведуча і відмінний продюсер. Раніше Надія Мейхер була солісткою жіночої групи “ВІА Гра”. Почалася її зоряна кар’єра після знайомства з Валерієм Меладзе.

Вона почула, що Валерій шукає співачок, щоб створити новий жіночий колектив і відправила свою фотографію для тестування на кастинг.

Через декілька місяців їй передзвонили від Валерія Меладзе і запропонували приїхати на прослуховування в столицю України.

У легендарній групі “ВІА Гра” Надія Мейхер була з 2000 по 2011 р Покинула вона групу коли завагітніла.

Як повідомив OBOZREVATEL:

Надія Мейх’ю на фото в Інстаграм виглядає чуттєво з глибоким декольте. Це неймовірно ефектно і красиво. Чорно-білий знімок прекрасно підкреслює її вбрання і фігуру.

Раніше ОБОЗРЕВАТЕЛЬ розмістив фотографію Соломії

Вітвіцька. Соломія розмістила в соціальній мережі фото. Та вона постала в довгому обтягуючому плаття молочного кольору з вирізом до колін. Наряд підкреслив її пишний бюст.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.