Зірки діляться своїми Лайфхак: як заощадити на комуналці

Якщо і далі вони будуть опалювати приміщення за допомогою електричної енергії, то не зведуть кінці з кінцями.

На початку 2021 року в Україні подорожчали комунальні послуги. Так зокрема збільшилася вартість газу, електроенергії, опалення та холодної води.

Тому люди стали шукати як економити і одночасно в інтернеті дивитися, що можна зробити практично в цей важкий час.

Це торкнулося всіх, в тому числі та зірок шоу-бізу. Вони діляться як заощадити на комунальних послугах в програмі “Зірковий шлях”.

Співачка Анна Завальська

Зірка констатує, що збільшення вартості комунальних послуг впливає на бюджет сім’ї. Зараз в артистки важкий час – роботи мало і тому доводиться економити. Зокрема їхня сім’я перейшла на натуральне опалення, замість електрики.

Бо якщо і далі вони будуть опалювати приміщення за допомогою електричної енергії, то не зведуть кінці з кінцями. Таким чином сім’я мінімізує свої витрати.

Кулінар Євген Клопотенко

Як зізнався Євген, підвищення комунальних послуг не сильно його зачіпає. За свою знімну квартиру він платить 20 тисяч гривень. Раніше за комуналку платив 1500 грн., А зараз потрібно 2200 грн. Різниця в 700 гривень в порівнянні з орендною платою не сильно впливає на його бюджет. Проте Євген все одно почав економити та відключив підігрів підлоги.

Ведуча програми “Місія: краса” на телеканалі “Україна” Ірина Фролова

Ірина Фролова
Ірина Фролова

Вона звертає увагу, що світло не горіло одночасно у всіх кімнатах. Ірина, також ретельно заклеїла всі щілини на вікнах, щоб не дуло і не потрібно було включати додатково обігрівач.

Ведучий програми “Зірковий шлях” на телеканалі “Україна” Тимур Мірошниченко

Тимур з радістю повідомив, що він економить на опаленні. Річ у тому, що у нього встановлено автономне опалення і коли необхідно він його включає. А так якщо у квартирі тепло, то нема потреби його включати.

Хоча в цьому році були сильні морози та він кілька разів включав автономне опалення зі збільшеним підігрівом.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.