Скандальна ревізорша Ольга Фреймут теж старіє: ТОП-5 маловідомих фактів про 39-річної телеведучої

Відпочиває Ольга тільки тоді, коли робить шопінг. Там вона може витратити більшу частину грошей, які заробила. В основному купує речі.

Ольга Фреймут, яка є популярною української телеведучої, сьогодні 25 лютого відзначає своє день народження. Їй виповнилося 39 років.

Новий Розділ на Львівщині був місцем народження Ольги Фреймут. Батько був футболістом, а мама майстром спорту з плавання. В юності Ольга любила відвідувати футбольні матчі, де грав її батько.

Вона закінчила факультет міжнародної журналістики у Львові та отримала ступінь магістра. Також в Лондоні Ольга, де вона вчилася, отримала диплом”magna cum laude”.

Але є факти маловідомі, які її прихильники не знають:

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут
  1. Ольга Фреймут любить розповідати про свою сім’ю і ділитися в соціальних мережах про те як проводить святкові дні.
  2. Колись Ользі поставили запитання про колір її волосся. Чи була вона брюнеткою. Ольга згадала, що якось перефарбувалася в брюнетку і після чого довгий час у неї був пригнічений стан і довелося звертатися до психолога. Потім вона перефарбувалася знову в блондинку. Вона зробила для себе висновок, що на сумних людей мало хто звертає увагу.
  3. Ольга Фреймут любить проводити сімейні свята з родичами та не планувати свята. Вона, також захоплена подорожами. Кращі місця, де вона була – вважає Англію і Шотландію. Там їй сподобалися люди. Вони стильні та у них гарне виховання. І місця там дуже барвисто зелені, а також гірська місцевість їй подобається.
  4. Відпочиває Ольга тільки тоді, коли робить шопінг. Там вона може витратити більшу частину грошей, які заробила. В основному купує речі.
  5. У Ольги Фреймут є захоплення – верхова їзда. Їй подобаються коні та вони її розуміють і ставляться добре.
    Про ці факти Ольга Фреймут не розповідає в соціальних мережах, просто раніше ЗМІ вели з нею діалог і все записали.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.