Були коханками, стали дружинами: Репяхова, Висоцька та інші жінки, які “охомутать женатіка”

Особисте життя зірок іноді (а може і часто) буває більш цікава, ніж їх творчість і досягнення. Сьогодні ми поговоримо про зради і їх наслідки.

Настя Каменських

Подейкують, що вона почала зустрічатися з Потапом, ще коли репер був одружений на Ірині Горовий.

Хоч сама пара ніколи і не коментувала цей момент у своєму житті, але публіка впевнена – Потап все таки ходив гуляти до Насті, маючи кільце на пальці.

До слова, більше про їх любовному трикутнику можна дізнатися в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Біль і любов Потапа і Насті: почуття, які приховували, робота з колишньою дружиною ПТП, коли будуть діти

Катерина Репяхова

Дружина нинішнього українського співака Віктора Павліка починала зі статусу “коханки “. Про це розповіла третя дружина Віктора Лора Созаева, і навіть надала докази – вона одного разу опублікувала у себе на Фейсбуці фото, де Катя і Віктор без одягу обмазалися лікувальною гряззю.

Фото, де Віктор один, сам чоловік скидав свою дружину, коли був нібито у відрядженні. А знімок з Катериною артист відправляв свого друга, щоб похвалитися, що нібито “завів молоду подружку “.

Репяхова виявилася прудкої та одружила на собі артиста.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Юлія Висоцька

Відомий кулінарний блогер і телеведуча Юлія Висоцька спочатку познайомилася з режисером Андрієм Кончаловським на курорті. Тоді він був одружений вже в четвертий раз.

Паре ніхто не прогнозував щасливого життя, тим більше, з огляду на різницю у віці, але вони всіх уделали – Висоцька затягла чоловіка під вінець і вони разом вже 23 роки.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Схожі статті

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто.