“Це та, що на бідність скаржилася”: дружина Віктора Павлика розповіла де вони відпочивають і скільки коштує

Напередодні вагітна Катерина Репяхова зі своїм чоловіком Віктором Павликом полетіли відпочивати в теплі краї, але не розповідали куди конкретно.

Сьогодні ж Катя вирішила більше не мучити очікуваннями, і зізналася, що вони з чоловіком полетіли в Хургаду, Єгипет.

Репяхова розповіла, що вибір стояв між Об’єднаними Арабськими Еміратами та Єгиптом. Але в ОАЕ зараз потрібно здавати три тести, для того, щоб туди потрапити, і вони з Віктором не хотіли цих складнощів. Тим більше, до Хургади потрібно було летіти всього 4 години, і вона цей переліт спокійно витримала.

А ось від більшого часу в сидячому положенні у Репяховой вже починає затікати спина. Адже вона, як ні як, вже на п’ятому місяці вагітності.

Природно, її фоловерів в Інстаграм почали переживати чи можна літати і чи не зашкодить це переліт її дитині. На всі ці питання і обурення вагітна і задоволена дружина Віктора Павлика відповіла, що це навіть піде їй на користь.

Катерина Репяхова в Єгипті поділилася враженнями від відпочинку
Катерина Репяхова в Єгипті поділилася враженнями від відпочинку

Судячи по знімках, вона виглядає дуже щасливо. Невідомо, хто саме з подружжя оплачував відпустку, але Катерина розповіла, що це обходиться їм 1300-1500 доларів в тиждень. І навіть назвала готель, де вони зупинилися.

Катерина Репяхова в Єгипті поділилася враженнями від відпочинку
Катерина Репяхова в Єгипті поділилася враженнями від відпочинку

Це при тому, що недавно вони купили автомобіль з салону, який обійшовся їм у майже 800 тисяч гривень, а незадовго до того пара скаржилася, що зараз у них важке фінансове становище, і щомісяця через карантин вони втрачають більше 150 тисяч гривень.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.