Під вінець в 57 років: Лоліта Мілявська перевершила всі очікування і знайшла собі нового чоловіка (Відео)

У свої 57 років Лоліта - приклад для наслідування багатьом людям. Вона красива, відома, активна, ще й особисте життя намагається налагоджувати.

У плані ставлення Лоліта дотримується тактики – не розтрачувати своє життя на непотрібні зв’язку. Тому в свої роки вже вшосте зібралася заміж. І це її ліжко ще не охолола від п’ятого чоловіка. Чи буде цей чоловік останнім, і чому вона змінює своїх партнерів як рукавички?

Ми з’ясували, і готові розповісти вам, скількох чоловіків співачка Лоліта послала … на небо за зірочкою!

Шість Чоловіків Лоліти – хто вони, і в чому їхня біда? Подробиці особистого життя Мілявської

Першим чоловіком Лоліти став однокурсник Олександр Бєляєв: вони були разом з 1984 по 1987 рік. Причина розставання достеменно не повідомляється, але сама Лола якось обмовилася – була молода, хотілося щось змінити, здавалося, що це справжня любов. Однак фраза про те, що любов живе три роки, виявилася правдою, і тому саме такий термін пара розлучилася.

Через пару місяців після розставання з першим чоловіком Лоліта заради московської прописки фіктивно вийшла заміж за бізнесмена Віталія Мілявського, прізвище якого в підсумку залишила собі. З народження, до слова, їй дали прізвище батька – Горелик. Але вона вирішила залишити саме прізвище Мілявська, так як під нею артистку почали впізнавати.

Зі своїм третім чоловіком і партнером по сцені Олександром Цекало Лоліта Мілявська познайомилася під час роботи в Одеській філармонії. Пара незабаром створила кабаре-дует «Академія» і перебралася до Москви. Проект мав великий успіх, артисти їздили з концертами по країнах СНД і Росії.

Шлюб Мілявської і Цекало був найтривалішим серед усіх відносин Лоліти – він проіснував 12 років. Більш того, цей шлюб був і найпродуктивнішим, адже в ньому з’явилася єдина дочка Лоліти – Єва. Зараз їй 22 роки і вона носить прізвище батька.

Незважаючи на чутки про зради продюсера, Лоліта відкидала подібні домисли. Як зазначила співачка, вона не змогла пробачити хамства, непорядності в фінансах і неуваги до себе, що і стало причиною їхнього розлучення.

З 2004 по 2009 рік Лоліта була одружена з бізнесменом Олександром Зарубіним.

Її п’ятим чоловіком став тренер з гри в сквош Дмитро Іванов. Лоліта стверджує, що всі відносини до Дмитра були несерйозними, і вона вважає їх великою помилкою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.