Тіна Кароль в шикарному білому платті зробила відверте зізнання: “За місяць до … “

Українська співачка Тіна Кароль продовжує ділиться чудовими знімками, зробленими для журналу VIVA. А також розповідає про свої секрети.

Зокрема, артистка заявила про те, що стала веганів. При чому вже досить давно.

“За місяць до поїздки в Намібію я стала веганів. В один день я прокинулася і відчула – все! А коли ми приїхали до Намібії, то зрозуміла, що я одна з них: люди, як і звері- рівноправні діти природи. Я не можу більше їсти м’ясо “,

– розговорилася Тіна Кароль.

За її словами, це змінило не тільки її фізичний стан, а й духовне мислення. Тепер вона ділиться новими думками і зі своїми шанувальниками.

“Я навчилася мислити більш масштабно, бути мобільнішими. А ще я стала набагато щасливішою. Відчула свободу навіть на фізичному рівні. З’явилася інша структура мислення “,

– відверто улюблениця публіки.

Новий спосіб життя і принцип харчування дозволив їй перебудувати своє мислення так, що тепер вона мислить про будь втрати, як про новий шанс, а не про щось трагічне або безповоротної точці.

“Наші втрати з точки зору майбутнього – це можливості знайти щось краще і відкрити очі. Це реверс: втратили – здобули “,

– резюмувала Тіна Кароль.

Щоб проілюструвати своє стан душі, вона недарма вибрала абсолютно біле обтягуючі сукні, яке вдало підкреслює її стегна і бюст, а також оголює живіт з боків.

Виглядає Кароль підтягнутою і дуже щасливою.

Нагадаємо, нещодавно співачка випустила пісню з багатозначним назвою “Скандал “, яка розповідає історію дівчини, до якої раптово захотів повернутися колишній коханий. Але вже пізно, адже у неї інше життя.

За два тижні кліп набрав майже шість з половиною мільйонів переглядів.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й поживним і корисним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!