Самотня Леся Нікітюк в образі дикої кішки використала останній шанс вийти заміж: вийшла на полювання

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк напередодні весни приміряла на себе образ дикої кішки, чим захопила величезну армію своїх шанувальників.

Популярність Леся отримала в якості ведучої тревел-шоу “Орел і решка”. Її безпосередність, щирість і почуття гумору підкупили мільйони глядачів, тому зараз Нікітюк без перебільшення є народною улюбленицею, про що говорять рейтинги проектів за її участю та кількість підписників в соціальних мережах.

На особисту сторінку Лесі Нікітюк в Інстаграм підписані вже більше 3,5 мільйона чоловік, яких вона регулярно радує новими фото і відео, а ті, в свою чергу, не залишають публікації без уваги.

Леся Никитюк
Телеведуча Леся Нікітюк

На цей раз в профілі героїні статті з’явився досить яскравий знімок. Якщо бути точніше, яскрава на ньому Леся. Позує вона в шкіряній спідниці і блузі в леопардовий принт з розстебнутим верхнім гудзиком, злегка спершись на стіл і вигідно підкресливши головні достоїнства своєї фігури.

Особливою кокетливості Нікітюк надає зачіска — частина волосся зібрана в високий хвіст, а частина розпущена. Макіяж з акцентом на очі і лаконічне кольє ідеально завершили жіночний образ теледіви.

“Мяу”, — небагатослівно, але красномовно підписала публікацію зірка.

Користувачі мережі, звичайно, не змогли пройти повз і обсипали пост в Інстаграмі Нікітюк горою компліментів:

  • “Скажу словами класика — ти прекрасна, спору нєт!”;
  • “Ідеальна”;
  • “А коли вже хлопа собі гідного знайдеш? А то сама, та сама… Не може така краса пропадати”;
  • “Тигриця”;
  • “До березня кішечка готова”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.