Подаруй повітря – українські зірки підтримали соціальний проект

Українське ком'юніті-агенство OMGagency запустило благодійну ініціативу #даруйповітря, метою якого є врятувати мінімум 2000 життів.

Ситуація в світі диктує свої правила і робить популярними нові тренди — на жаль, не завжди вони приховують у собі позитивний і веселий підтекст.

Але будь-яка проблема вимагає уваги і розголошення, адже “проінформований, значить — озброєний”. Відомі українські блогери, співаки і провідні підтримали ініціативу вітчизняного рекламного агенства OMGagency #даруйповітря.

Суть проекту полягає в зборі коштів на покупку апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ), яких в українських лікарнях зараз критично не вистачає. На сьогоднішній день на 40-мільйонну країну налічується всього 1870 таких апаратів. На жаль, тільки це обладнання може врятувати людину, у якого почали розвиватися ускладнення, викликані коронавірусом.

Благодійну ініціативу підтримали відомі українські зірки та блогери, серед яких реп-виконавиця Альона Альона, фіналістка шоу “Х-фактор” Аліна Паш, провідний “Телебачення Торонто ” Майкл Щур, співачка Настя Каменських і багато інших.

Купівля ШВЛ — процедура не проста, і чимось нагадує часи дефіциту в СРСР. Багато країн зараз чекають черги на придбання даного апарату. Українська біржа благодійності встигла забронювати в США 50 таких одиниць, 24 з яких відразу ж відправляться в кожну область України. Поставка апаратів планується на травень — до цього часу активісти планують зібрати 18 000 000 гривень.

Всю інформацію про проект ви можете знайти в соцмережі Instagram за хештегом #даруйповітря.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.