Ольга Сумська зворушливо привітала молодшу дочку з днем народження і показала архівні фото

Молодшій доньці української актриси Ольги Сумської 2 березня виповнилося 19 років.

Відома українська актриса Ольга Сумська зворушливо привітала молодшу дочку з днем ​​народження. Слова привітання вона написала на своїй сторінці в Instagram.

“Анечка, дівчинка наша рідна! Ось і 19-річчя настав! Доця, сонечко, вітаємо серцево бажаємо віри в себе, впевненості, наполегливості в досягненні мети, ти гідна кращого в цьому житті! Любимо тебе шалено! “, – написала Ольга.

До таких теплих слів артистка додала кілька архівних знімків з дитинства Ані і навіть з виписки з пологового будинку.

Молодша дочка Сумської Ганна
Молодша дочка Сумської Ганна
Дитяче фото Анни
Дитяче фото Анни
Фото виписки з пологового будинку
Фото виписки з пологового будинку
Архівне фото з маленькою Ганною
Архівне фото з маленькою Ганною

До слів привітання приєдналися і прихильники Сумської. “Неймовірна дівчинка! Будь щаслива “,” Які щирі слова мами! З іменинницею вас! “,” З днем ​​народження красиву дівчину !! Дуже схожа на тата “,” Красуня! Нехай буде щасливою і коханою “, ” Дуже схожа на батька, але чари погляду від мами “- написали коментатори.

Нагадаємо, в Ольги двоє дочок – 30-річна Антоніна від першого шлюбу і 19-річна Анна від другого шлюбу. Антоніна Паперна пішла по стопах мами і стала актрисою. Вона знайома глядачам за серіалами “Кухня “, “Відлига “, “Павук “, “Куба “. Молодша дочка Анна закінчила школу в 2019 році і вступила в кращий театральний ВНЗ країни – Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.