Не тільки Таюне: всі таємні і явні жінки в житті Олега Винника, яким знайшлося місце в його вовчому серці

Відомий український співак Олег Винник підкорив не одне жіноче серце, тому пересуди навколо його особистого життя не вщухають.

Свою творчу кар’єру Олег починав в Німеччині, однак залишатися там до кінця життя він не став і в 2011 році повернувся в рідну Україну. Талант, харизма і любов публіки зробили Винника артистом номер один.

З огляду на рівень популярності, шанувальники так і норовлять дізнатися більше подробиць з закулісся улюбленого кумира, проте він ретельно приховує особисте від сторонніх очей. Втім, деякі факти життя Олега поза сценою все ж відомі, а саме — особистості жінок, які оточували або оточують головного вовка країни.

Олег Винник
Олег Винник

Перша і найголовніша — Ганна Яківна, мама Винника. З нею у нього були дуже теплі відносини і саме завдяки їй Олег полюбив музику. Як розповідав співак в одному зі своїх інтерв’ю, його батьки були звичайнісінькими і фінансово бідними людьми, але багатими на любов.

Ганна Яківна працювала дояркою, була інвалідом другої групи по зору, а на перші зароблені в Німеччині гроші люблячий син зробив мамі операцію, завдяки чому вона перестала носити окуляри. З життя жінка пішла в травні 2018-го невдовзі після свого 80-річного ювілею.

Олег Винник з мамою
Олег Винник з мамою

Всі віддані шанувальниці знають про існування пісні “Ніно”, в якій він співав про близьку подругу по імені Ніна:

“Її доля дала щось, щоб я міг витягнути з себе ці слова. Так вийшло, що вона в потрібний момент змогла розпорядитися моєю емоцією. Хоча, чесно кажучи, ця пісня давалася мені нелегко. Мелодика прийшла відразу, а над текстом довелося попрацювати довше”.

Кадр з кліпу Олега Винника на пісню Ніно
Кадр з кліпу Олега Винника на пісню Ніно

Дружиною Олега Винника, ймовірно, є бек-вокалістка Таїсія Сватко, більш відома як Таюне. Ця розкішна блондинка з’явилася в житті виконавця ще в студентські роки. Тоді ж вони і зіграли весілля, хоча саме подружжя ніяк не коментує цю інформацію, вважаючи за краще тримати подробиці сімейного життя в секреті.

Олег Винник з дружиною Таюне
Олег Винник і Таюне

Що стосується колег і подруг, з якими Олегу свого часу приписували романи, то цей список значний. Одного разу в рамках “Світського життя” герой нашої сьогоднішньої статті публічно зізнався Каті Осадчій в коханні, після чого заспівав їй пісню. Звичайно, все це було жартома.

Олег Винник і Катя Осадча
Олег Винник і Катя Осадча

У 8 і 9 сезонах вокального шоу “Х-Фактор” Винник був зірковим суддею, а на сусідньому кріслі сиділа Настя Каменських. Камери неодноразово ловили їх під час кокетливих поцілунків. Зараз же вони є детективами в проекті “Маска”, проте цілуватися артисти вже навряд чи будуть, адже Настя вже одружена з Потапом.

Олег Винник і Настя Каменських
Олег Винник і Настя Каменських

З’являлася в житті Олега і скандальний ревізор Ольга Фреймут. Правда, все обмежилося лише одним випуском “Танців з зірками”, коли вони були ведучими балкона.

Олег Винник і Ольга Фреймут
Олег Винник і Ольга Фреймут

З Тіною Кароль і Надею Дорофєєвою співак насолоджується колегіальністю в кріслі “Голосу країни”.

Нова команда Голосу країни 2021
Нова команда Голосу країни 2021

Не можна не згадати і партнерку головного вовка країни по “Танцях” Олену Шоптенко. Їх милі бесіди під час репетицій і пристрасні хореографічні номери зробили свою справу — Олену тут же записали в коханки виконавця хіта “Вовчиця”. Втім, після вильоту з паркету з’являтися на публіці разом вони перестали.

Олег Винник та Олена Шоптенко в "Танцях із зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко

Ще більше цікавих подробиць з особистого життя Олега Винника, який інтригує всіх своєю скритністю, дивіться на YouTube-каналі Одна Минута:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.