Тіна Кароль в облягаючому чорному боді зводить з розуму своїми витонченими вигинами: Дан Балан не встоїть

Популярна українська співачка Тіна Кароль одягла відверте чорне боді, щоб звести з розуму своїми витонченими вигинами кожного, особливо Дана Балана.

Улюблена багатьма артистка все частіше і частіше радує шанувальників досить чуттєвими фото, розкриваючись перед публікою з нового боку. У соціальних мережах навіть сформувався фан-клуб зірки, який налічує сотні тисяч людей, які раз у раз чекають будь-яких нових звісток від кумира.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Виконавиця вирішила не томити свою армію фанатів в очікуванні. Так, Тіна Кароль в Інстаграмі опублікувала свіжі кадри з чуттєвої фотосесії в чорному боді з поясом на талії, який підкреслює її жіночні форми. Але головним акцентом в цьому образі є колготки з написом “Скандал”, адже Тіна стала обличчям лімітованої колекції колготок і панчох від відомого вітчизняного бренду. Що стосується скандалу, то це назва нового вибухового хіта виконавиці.

“Весна — воістину жіноча пора року! Пристрасна і ніжна, грайлива і непередбачувана, кокетлива та іноді… скандальна. Адже це все про нас дівчатка, так? Разом з брендом GIULIA ми створили по-справжньому дівочу колаборацію і дозволили собі трохи більше . Стань вільною, вдихни ковток весняної насолоди і просто співай разом зі мною: что можешь звонить мне, кто сказал? Это очередной скандал”, — підписала пост знаменитість.

Коментатори прийшли в непідробний захват, побачивши таку ніжну і одночасно зухвалу Кароль:

  • “Королева”;
  • “Це неймовірна краса”;
  • “Фігурка супер”;
  • “Шикарна жінка”;
  • “Вау, кішечка!”.

Без сумнівів, байдужим не залишиться навіть молдавський мачо Дан Балан. Тіні Кароль з ним вже давно приписують роман, хоча вони обидва відмовчуються з цього приводу. Дізнатися, чи дійсно між ними відносини, можна на YouTube-каналі Одна Минута:

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.