Восьмий рік в комі: 83-річний Андрій Кончаловський розкрив таємницю стану дочки Маші “Боюся не дожити “

Історія Маші Кончаловською відома практично всьому світу - юна дочка Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського в 2013 році потрапила в ДТП з родиною.

Всім вдалося вижити і незабаром повернутися до нормального життя, але тільки ось Марія вже майже сім з половиною років знаходиться в стані коми. Якщо раніше лікарі бралися давати хоч якісь прогнози, то зараз вони одноголосно стверджують – чим більше людина в комі, тим менше у нього шансів на нормальне життя або взагалі одужання. А 7,5 років – це практично рекорд.

Мама і тато Маші вірять, що їх дівчинка зможе видужати, однак часом навіть останні сили залишають

Андрій Кончаловський у Познера
Андрій Кончаловський у Познер

В інтерв’ю Володимиру Познеру Андрій Кончаловський відповів на деякі питання про свою дочку, які раніше хвилювали пресу і публіку. Це можна вважати унікальною подією, адже зазвичай Кончаловський зовсім не коментує нічого, пов’язаного з цією трагедією.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський: чарівна історія кохання, яку вони пронесли крізь негаразди
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський: чарівна історія кохання, яку вони пронесли крізь негаразди

Кончаловський каже, що на лікування доньки пішло вже дуже багато часу, грошей і сил, і він вірить, що одного разу вона прийде в себе і зможе заговорити до батька. Однак на реабілітацію потрібно дуже багато часу, і 83-річний режисер просто боїться не дожити до цього моменту.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Нагадаємо, що майже шість років тому, в 2015 році з’явилися відомості, що у Маші відновили роботу внутрішніх органів. Телеведуча, кулінарний блогер і мама дівчинки Юлія Висоцька-Кончаловская сама зізналася, що здавалося, дочка її дізнається, вона почала посміхатися і плакати.

Лікарі обнадіяли, що зовсім скоро вона вийде прийде до тями. Але всі надії виявилися марними – через кілька тижнів Маша повернулася до свого попереднього стану.

Деталі фатальний трагедії родини Юлії Висоцької та Андрія Кончаловського – в нашому відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.