Архівне фото Олі Полякової потрапило в соцмережу: як виглядала співачка 16 років тому

Мама Олі Полякової розмістила фотографію шістнадцяти річної давності у зв'язку зі знаменною подією в їхньому житті.

Не багато зірок естради можуть похвалитися своєю зовнішністю після закінчення 16 років. Як правило, час нікого не щадить і всі вони змінюються. Дехто пробує робити пластичні операції, але це рятує тільки на час. Але інших природа нагородила добрими генами, які дають можливість не старіти та виглядати майже завжди привабливо в будь-які роки.

Світлана – мама української популярної та талановитої співачки Ольги Полякової розмістила архівну фотографію зі своєю донькою та онукою. На фото зображена Оля Полякова 16 років тому, коли вона забрала дочку Марію з пологового будинку.

Бо співачка нечасто розміщує фотографії в соціальних мережах свої архівні фото, то за неї це зробила її мама – Світлана Полякова. Це порадувало шанувальників артистки. Вони змогли побачити як виглядала раніше Оля.

Мама Олі Полякової розмістила фотографію шістнадцяти річної давності у зв’язку зі знаменною подією в їхньому житті. Річ у тому, що вони вітали Марію з днем народження: мама і бабуся.

Оля Полякова 16 років тому
Оля Полякова 16 років тому

Це було так зворушливо. На цій фотографії Оля Полякова одягнена в білий светр, на ній стильний головний убір. Тоді у неї була коротка зачіска. Волосся біляві та розпущене. Оля Полякова постала на фотографії з легким макіяжем.

Якщо придивитися, то Оля відмінно себе почуває після того, як вона народила. На руках в Олі маленька донька Марія. Вона солодко спить одягнена в теплий одяг. Поруч стоїть Світлана Полякова – бабуся Марії. Вона тільки, що нею стала.

На архівному кадрі підпис: “Забираю Марічку з пологового будинку 16 років тому”.
Ця архівна фотографія схвилювала соціальну мережу. Шанувальники Олі Полякової констатували, що вона абсолютно не змінилася, хоча пройшло вже 16 років.

Користувачі соцмереж залишили свої коментарі, у яких вони говорять, що на фотографії архівної три прекрасні та гарні дівчатка. І дивуються, що Оля Полякова практично не змінилася з того часу, як стала мамою. На фото видно як радіє нова бабуся.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.