Вагітна Каменських засяяла від щастя: Потап подарував букет мамі свого спадкоємця (ФОТО)

Від української співачки Насті Каменських уже чекають новин про те, що вона народить Потапу сина або дочку. Однак сама зірка відправлятися в декрет, судячи з усього, не поспішає.

Її цікавить сцена, творчість, розвиток в рамках свого сольного проекту, а не пелюшки, дитяче молочко і нічні недосипання. У свої 33 роки співачка офіційно одружена вперше, і дітей у неї немає.

Однак якщо добре придивитися до її останнім фото, то можна відзначити, що форми у співачки округлилися

Вона стала носити вільні речі, рідше відкриває свою талію на загальний огляд і не показує свої спортивні тренування. А коли вона виклала фото з величезним букетом квітів, фанати вирішили, що радісна новина все ж прийшла в будинок Олексія Потапенка, і він стане батьком.

Але не тут то було – це квіти від її фанатів, подаровані після першого весняного концерту. Ех, а шанувальники сподівалися!

Настя Каменських провела перший весняний концерт
Настя Каменських провела перший весняний концерт

 "Настя

“З приходом весни хочеться ще частіше говорити і співати про любов. Тому пару днів назад я з особливим трепетом і радістю виконала для вас« Почуття »на Великому Весняному концерті ” Русского радио “, який вже звично для нас, проходив онлайн. І до речі, «Почуття» увійде до мого нового альбому, передзамовлення якого починається вже завтра! І так само, менше ніж через 24 години ви зможете почути мій новий трек “Дівчата рулять “,

– написала у себе в Інстаграм-акаунті дружина українського репера Потапа Настя Каменських.

На фото Настя позує у вільній сорочці кремового кольору з дрібним малюнком, і вузьких шкіряних чорних джинсах, які щільно обтягують її сідниці.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.