Лідія Федосєєва-Шукшина знову стала дружиною Барі Алібасова після недавнього розлучення: коханка не перешкода

Скандально відома парочка Лідії Федосєєвої-Шукшиної і Барі Алібасова продовжує публічні сімейні розборки.

У минулому році громадськість стежила за скандалом з квартирою, яку Лідія Миколаївна подарувала Барі Карімовичу, а той згодом переписав її на свого помічника.

Переоформлення апартаментів відбулося без відома Федосєєвої-Шукшиної. Більш того, вона продовжувала платити за комуналку, нічого не знаючи про те, що відбувається, а коли дізналася, то пригрозила накласти на себе руки, якщо їй не повернуть квартиру. Пізніше актриса все ж здобула перемогу в суперечці про житло.

Баррі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина
Барі Алібасов і Лідія Федосєєва-Шукшина

Наступною резонансною подією стала новина про майбутнє поповнення у Алібасова — завагітніла його 31-річна масажистка Вікторія Полторацька, яка, очевидно, доводиться йому коханкою.

Звичайно, такий розклад не сподобається ні одній жінці, тому Лідія подала на розлучення, щоб розірвати шлюб з невірним чоловіком. Офіційно подружжя розлучилося в кінці грудня 2020-го, проте днями суд скасував це рішення.

Барі Алібасов
Барі Алібасов

Юлія Вербицька-Линник, адвокат Федосєєвої-Шукшиної, розповіла, що її клієнтка подала відмову від судового позову, в результаті чого шлюб між нею і Алібасовим знову став дійсним.

При цьому напередодні Барі Каримович слізно просив Лідію Миколаївну про остаточне розлучення, пояснюючи своє бажання тим, що заради піару їх шлюбом користуються усі навколо, проте це ніяк не вплинуло на ситуацію.

“Всі заяви, нібито зроблені продюсером, де він благає дружину не перешкоджати розірванню шлюбу, ми вважаємо маніпуляцією”, — наводить слова Вербицької-Линник “СтарХит“.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.