Джамала потрапила в рейтинг топ-100 успішних жінок України і розповіла, що стоїть за її успіхом

Українська співачка Джамала увійшла до престижного щорічного рейтингу в категорії шоу-бізнес.

Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня журнал “Новий час ” представив рейтинг найуспішніших жінок України. До нього увійшли політики, госчіновніци, бізнесвумен і представниці сфер культури, медіа та шоу-бізнесу.

Співачка Джамала увійшла в рейтинг топ-100 успішних жінок України і прокоментувала це на своїй сторінці в Інстаграм. Артистка опублікувала пост, в якому розповіла, як це бути успішним.

Джамала
Джамала

“Увійти в топ-100 успішних жінок України? Сьогодні приємно, як ніколи. Тому що кожне важке ранок кажеш собі: «ти сильна, ти молодець, ти витримаєш». Діти – чоловік – робота – собака – домашні справи – трошки ти. І якщо в цьому є успіх – прекрасно. Сказати, що зараз непросто – нічого не сказати. Буває, що я заколисують Селімку, а в цей час в навушниках прослуховую майстер альбому, паралельно в ноут вибираю обкладинку, вичитую інтерв’ю, потім в блокноті готуюся до інтерв’ю англійською. А ще й на коментарі якісь хочеться відповісти. О, пора і за Еміркою в садок … І це все майже одночасно. Але я кожен раз кажу собі: «Зараз-зараз, скоро стане легше, це просто такий момент» Такі МИ – ми з вами! Це наш з вами успіх! “, – написала Джамала.

Джамала з чоловіком і дітьми
Джамала з чоловіком і дітьми

Нагадаємо, Джамала – мама двох синів. У 2017 році вона вийшла заміж за підприємця Бекіра Сулейманова. Через півтора року, 27 березня 2018 року, співачка народила первістка – сина Еміра-Рахмана, а в липні цього року Джамала стала мамою вдруге. У артистки народився син Селім-Ремзі.

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.