Співачка Камалія ледве стримуючи сльози на очах заявила про сімейне втрати: помер в 13 років

У суботу, шостого березня, українська співачка Камалія зробила несподіваний пост, де висловила про свої переживання - не стало її улюбленого вихованця, який прожив 13 років.

Камалія опублікувала фото, зроблене вдома. На знімку вона в сорочці і чорних обтягуючих лосинах сидить на сходах, і тримає за поводок свою собаку. На знімку Камалія світиться від щастя.

“Пішов на веселку мій друг босерон Шерхан. Ти – найкращий пес в світі, буду пам’ятати тебе завжди. Спасибі за 13 років дружби! “, – зворушливо написала дружина Мохаммада Захура.

Шанувальники намагаються заспокоїти співачку і висловити їй свої слова підтримки:

  • Щиро співчуваю. 6 років тому Втрата свого Зевса. І досі Біль не проходити. Шерхан у Вас БУВ справжнім Красень и судячі по фото – мудрим и добрим. Нехай буде щасливим там, де ВІН тепер є
  • І у нас два роки помер Шерханчік (((14 років радував нас
  • як я вам співчуваю. У нас котик був, прожив 22 роки, і в минулому році пішов …, я три місяці ридала.
  • мої соболезнованія..у мене немає слів, мила Камалія ((

Нагадаємо, найбагатша співачка України Камалія живе у власному будинку, разом з чоловіком, пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, а також дочками – Арабелла і Мірабелла.

Відзначимо, раніше до Дня Святого Валентина співачка Камалія розповіла про те, що для неї означає любов.

“Для дівчини головне – чекати, щоб запрошення на побачення зробив хлопець. Думаю, на перше побачення краще піти в ресторан або кафе, туди, де дійсно можна спокійно поговорити і дізнатися більше про один одного. Заодно – подивитися на манери шанувальника і багато чого дізнатися про нього “, – зазначила Камалія.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.