Стильний аутфіт Каті Осадчої порадував її шанувальників: елегантний жакет і загадкова посмішка

Катя Осадча, яка є відомою українською телеведучою розмістила нещодавно в соціальних мережах свої нові фотографії для шанувальників.

Більшість представників шоу-бізнесу хочуть виглядати прекрасно на сцені та вдома. Бо імідж це не остання справа для того, щоб домогтися піку слави.

Щоб у шанувальників не слабшав інтерес до вас. Тому це відношення потрібно підтримувати, періодично підігріваючи публіку новими образами своєї індивідуальності.

Катя Осадча, яка є відомою українською телеведучою розмістила нещодавно в соціальних мережах свої нові фотографії для шанувальників. Катя досить часто ділиться невеликими моментами як вона живе.

Вона вибрала, які головні кольори вважаються модними у 2021 році та підібрала собі стиль. Тепер вона розмістила в Інстаграм свою фотосесію.

Який вийшов образ?

Катя Осадча
Катя Осадча

Телеведуча постала на фотографіях на світлому фоні. Її впевнений вигляд вражає. У неї загадкова і приємна посмішка. Вибір в цій фотосесії у Каті упав на стильний жакет жовтого кольору. У нього сіра блискуча вставка вгорі. Брючні штани такого ж кольору доповнюють її образ.

Цей наряд з головних колірних поєднань 2021 року виглядає приголомшливо і якось особливо. Не всі навіть відразу зрозуміли в чому ж родзинка цього образу. Але факт залишається – Каті Осадчій дуже йде такий наряд. Вона в ньому перетворилася.

Золоті сережки-кільця та оригінальний ланцюжок на шиї доповнює її аут фіт. Катя в трендовій зачісці з зібраними волоссям ззаду. Вдало підібраний макіяж зробив телеведучу ще привабливою. Він підкреслює Катину натуральну красу. Тіні та світло-рожева помада завершує її образ.

Шанувальники негайно відреагували в соцмережах на ці фотографії та залишили свої пости, де написали, що їм подобатися підібрані трендові кольори.

Особливо їх поєднання. Катя виглядає в цьому вбранні неперевершено – констатували вони. Інші написали, що телеведуча – стильна, красива і незвичайна.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.