Весняні розваги Ірини Федишин: милі кадри з синами

Ірина Федишин, яка є відомою українською співачкою розмістила в соціальних мережах нові фотографії зі своїми синами.

Багато представників шоу-бізнесу не мають можливості спілкуватися підлягає зі своїми рідними увазі зайнятості і у зв’язку з постійними концертами та відрядженнями. І коли випадає кілька днів відпочинку, вони намагаються провести їх зі своїми дітьми та родичами. Все-таки спілкування з рідними важливо і завжди приносить задоволення обом сторонам.

Ірина Федишин, яка є відомою українською співачкою розмістила в соціальних мережах нові фотографії зі своїми синами. Якраз напередодні у Львові випало багато снігу і вони з дітьми вирішили зліпити снігову бабу. Це розвага дуже сподобалося її синам. Вони гралися на свіжому повітрі та було видно, що засиділися вдома.

І хоча зараз начебто вже весняна погода повинна бути, сніг порадував дітлахів. Це напевно останній сніг в цьому році і зима ніяк не може заспокоїтися. Так, і сама Ірина дуже зраділа можливості весело провести час на вулиці разом з синами.

Ірина Федишин з синами
Ірина Федишин з синами

На фотографії обидва сини одягнені в куртках чорного кольору і шапках. Ірина в теж в темному пуховику з жовтою вставкою. Розпущене біляве волосся з невеликими локонами дуже йдуть співачці. Коричневі тіні та рожева помада завершує її образ.

Синів кликати Юрою та Олегом. Вони чудово відпочили з мамою. Потрібно завжди поєднувати активний відпочинок із заняттями вдома. Всі залишилися задоволеними.

Шанувальники відразу відреагували на її фотографії, які вона розмістила в соціальній мережі. Вони захоплено вітали співачку і сказали, що виглядає вона чудово і стильно. Особливо вони відзначили, що сини дуже схожі на маму і побажали їм здоров’я і відмінного настрою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.