Ірина Федишина готується до 8 Березня: новий середньоазіатський стиль (Фото)

З першого погляду на фото приходить на думку наряди, які популярні в Середній Азії: Таджикистані або Узбекистані.

Жінки готуються зустрічати свято весни – 8 березня! Всі хочуть бути красивими та стильними. Деякі купують нові наряди, щоб сподобатися своїй другій половині та постати в новому образі перед публікою.

Інші доводять до ладу свої поношені, але ще й не вийшли з моди речі. Інші покладаються на свого стиліста або дружина, який організовує їй в переддень 8 Березня шопінг.
Все залежить від фінансового стану кожного.

Особливо за своїм іміджем на вказаний свято звертають увагу представники шоу-бізнесу. Вони намагаються сподобатися своїм шанувальникам і розмістити в соціальних мережах свої фотографії. Адже підігрівати інтерес до своєї персони – це важливо в середовищі шоу-бізнесу.

Ірина Федишин, також не виняток. Вона на свято 8 Березня ґрунтовно підготувалася напередодні цього вагомого для кожної жінки дня розмістила фотографію на своїй сторінці в Інстаграм в барвистому вбранні.

З першого погляду на фото приходить на думку наряди, які популярні в Середньої Азії: Таджикистані або Узбекистані. Однак це щось нове і цей наряд явно йде Ірині Федишин.

Плюс її чарівна посмішка і ненав’язливий макіяж доповнює стильний образ співачки.

Раніше Ірина привела в захват своїх шанувальників відвертим вбранням на ранковому шоу телеканалу “Інтер”.
Вона постала в короткій чорній сукні. Напівпрозорий ліф і спідницю прикривав довгий чохол з розрізами.

Ірина Федишин
Ірина Федишин

Але найголовніше це її зачіска. Вона захопила шанувальників. Підкручені волосся, які високо підняті. Це підкреслило “лебедину” на шиї співачки.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.