Пішов по стопах батька: Син Тарзана і Наташі Корольової зробив пропозицію колезі свого тата

Напередодні фанатів співачки Наташі Корольової і танцюриста Тарзана обурила новина - їх син зробив пропозицію, але не зі звичайною дівчиною.

Малолітній Архип Глушко вже вирішив, що досить дорослий для того, щоб будувати свою сім’ю. Та й обраницю вже знайшов як раз в потрібних колах.

Єдиний син співачки Наташі Корольової та Сергія Глушка зробив пропозицію своїй подрузі Мелісса, яка працює стриптизеркою

Архип Глушко і Мелісса
Архип Глушко і Мелісса

Архипові зараз 19 років, і він вирішив не витрачати свою молодість на випадкові зв’язки, тому поспішив одружитися з дівчиною, з якою давно спілкується. Відомо, що звуть його прекрасну обраницю Мелісса, і дівчина працює в одному з московських клубів стриптизеркою.

Архип Глушко і Мелісса
Архип Глушко і Мелісса

Мама і тато Архипа ще ніяк не коментували цю заяву, проте публіка не сумнівається – дівчину сприймуть в творчій родині нормально.

Раніше Наташа Корольова в інтерв’ю Ксенії Собчак розповіла, що вважає стриптиз творчістю, і абсолютно не проти, що цим займається її чоловік.

Нова обраниця Архипа Глушко зізналася, що вона – велика шанувальниця його батьків

Архип Глушко і Мелісса
Архип Глушко і Мелісса

Мелісса вже встигла дати кілька коментарів журналістам, а

“Ми познайомилися на вечірці спільних друзів. Я не знала, хто батьки Архипа. Зрозуміла це тільки, коли я вперше побувала у нього вдома. Я велика шанувальниця його тата і мами,

– розповіла Мелісса в програмі «Ти не повіриш!» на НТВ.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.