Український співак Віктор Павлик показав свою літню маму, яка мало їсть: не забув привітати

Улюбленець української публіки Віктор Павлик, чия дружина чекає дитину, на 8 березня цього року відвідав свою маму, яка живе в селі.

Не так давно Віктор Павлик розповів, що він поки що живе на утриманні у своєї дружини. Це пов’язано з тим, що доходи від концертів різко впали, адже карантин і їх проводити неможливо. А своєї старенької мами він і зовсім не допомагає, адже та, нібито, мало їсть і відмовляється від допомоги.

Тоді публіка буквально накинулася за Павлика на те, що він сидить на шиї у молодої дружини і зовсім не підтримує стареньку маму

Відзначимо, що народний артист Віктор Павлик родом з села Теребовля, Тернопільської області. Туди він часто їздить, щоб відвідати свою 81-річну маму Олександру Григорівну.

Судячи з усього, в цьому році на Міжнародний жіночий день він вирішив зробити сюрприз, і приїхав до мами. Сфотографував її з гарним букетом квітів в коробці.

За фото помітно, що мама живе дуже бідно – стара хатина, побілені стіни, зовсім немає ремонту, на стінах висять старі фото, очевидно, часів її молодості. Місця мало, на кухні стоїть пральна машинка, поруч мийка.

Олександра Григорівна одягнена скромно, в светрі і штанях.

Відзначимо, що в одному зі своїх недавніх інтерв’ю музикант Віктор Павлик відверто зізнався, що конфлікти з найстаршою мамою у нього виникають за все на одну тему – вона відмовляється брати від нього гроші.

Нібито, Олександра Григорівна витрачає зовсім небагато: оплачує комунальні платежі, купує продукти, поповнює мобільний телефон і відкладає на власні похорони. І грошей, які вона отримує від держави в якості пенсії, їй цілком вистачає на ці потреби.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика і завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.