У тіні сестри. Як зараз живе і чим займається Ауріка Ротару, сестра Софії Ротару?

Дві сестри - Софія і Ауріка Ротару зовні дуже схожі. Обидві мають прекрасні вокальні дані.

Незважаючи на це, Софія стала зіркою радянської естради, чого не скажеш про її молодшої сестри. Чому так вийшло, чим зараз займається і як живе Ауріка Ротару читайте в нашій статті.

Музична кар’єра

Ауріка Ротару з п’ятьох дітей в сім’ї була наймолодшою. Вона з дитинства любила співати і свій перший гонорар (1 рубль) отримала на сільському святі в 4 роки.

Ауріка Ротару
Ауріка Ротару

Після закінчення Черновецького музичного училища, Ауріка пов’язала своє життя зі сценою. Дівчина постійно відчувала на собі глядацький інтерес, адже вона була сестрою вже відомої на той час Софії Ротару.

Її це стимулювало, доводилося працювати на гастролях по чотири концерти в день. Спочатку це був ансамбль “Черемош”, пізніше сольні концерти у Вінницькій і Кримської філармонії.

Ауріка і Софія Ротару
Ауріка і Софія Ротару

“Я до популярності не прагнула. Я прагнула до любові глядача “

– згадує співачка. І глядачі визнали її талант.

Висока нагорода “Заслуженої артистки України” в 1996 році стало тому підтвердженням. Ауріка випустила 6 сольних альбомів і 7 кліпів.

Незважаючи на свій вік, вона продовжує виступати з концертами по країні.

Сім’я – це святе

Софія і Ауріка Ротару
Софія і Ауріка Ротар

Сімейне щастя Ауріка знайшла з другим чоловіком. Ним став Володимир Пігач. 15 років вони прожили душа в душу, виховували дочку Анастасію. У 45-річному віці від обширного інсульту Володимир помер.

“Шукати іншого не бачу ніякого сенсу. Думаю, навіть не варто “

– вирішила для себе співачка.

Ауріка Ротару не раз виходила на одну сцену зі своєю знаменитою сестрою
Ауріка Ротару не раз виходила на одну сцену зі своєю знаменитою сестрою

Вона знаходить розраду в своїй великій родині – серед дітей, онуків і племінників, постійно на зв’язку з сестрами і братами. Ауріка залишила міську квартиру дочки і живе за містом.

В її саду багато фруктових дерев, овочевих грядок і квітів. Ауріка добра і гостинна – вона любить зустрічати родичів і пригощати їх, любить риболовлю, любить вишивати бісером і навіть пограти в преферанс з Софією. Її життєвий девіз:

“Завжди посміхатися, завжди говорити, що все добре і не розслаблятися, йти вперед”

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.