Маша Єфросиніна приревнувала чоловіка до декольте Олі Полякової: “Весна прийшла, бруньки набухли”

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна показала шанувальникам красномовне фото, на якому вона позує в компанії Олі Полякової.

Днями на Новому каналі відбулася прем’єра нового інтелектуально-гумористичного шоу під назвою “Де логіка?”, В якому зірки вітчизняного шоу-бізнесу знову з’ясовуватимуть стосунки між статями. Команди чоловіків і жінок борються один проти одного, а ведучим і суддею проекту став Сергій Притула.

Героїні нашої сьогоднішньої статті сформували власну команду і теж взяли участь в шоу. Зіркові подруги часто зустрічаються на знімальному майданчику, тому їх дует вийшов органічним.

Маша Ефросинина и Оля Полякова
Маша Єфросиніна та Оля Полякова

Для прем’єрного випуску Єфросиніна обрала блискуче смарагдове плаття-водолазку, яке прекрасно на ній виглядає, а ось Полякова вирішила блиснути не тільки розумом, але й зовнішнім виглядом. Співачка одягла чорну сукню в горошок з дуже відкритим верхом. Червона помада на губах, стрілки на повіках, високий хвіст і масивний хрест на шиї зробили образ Суперблондинки особливо зухвалим.

Маша вирішила порадувати шанувальників фотографією зі зйомок і опублікувала кадр, на якому вона буквально поклала око на декольте Олі, скорчивши не дуже задоволене обличчя:

“Коли подруга в гостях сіла навпроти твого чоловіка”, — з гумором підписала публікацію телеведуча.

Підписники оцінили жарт Єфросиніної, про що говорить маса веселих коментарів:

  • “Як каже моя подруга, нехай нагулює апетит, а повечеряє вдома”;
  • “Але ж гріхів у неї. Такий хрест несе…”;
  • “Більше не подруга”;
  • “Видно, що Оля не відчуває нестачі в шкарпетках”;
  • “Весна прийшла, бруньки набухли”, — пишуть користувачі мережі.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.