Ані Лорак показала інтер’єр розкішного будинку, де живе з донькою після розлучення з Муратом: дорого-багато

Відома українська співачка Ані Лорак є однією з найпопулярніших артисток сучасного шоу-бізнесу. Живе вона відповідно до своїх чималих доходів.

Кароліна (справжнє ім’я виконавиці) останні кілька років активно розвиває кар’єру в Росії. Туди вона перебралася разом з донькою Софією, яку народила в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу.

На початку 2019-го після 10 років подружнього життя пара офіційно розлучилася, не називаючи журналістам точних причин розлучення. Як люблячі батьки, вони зуміли зберегти дружні стосунки заради дитини, а нещодавно у шанувальників співачки з’явився привід думати, що екс-подружжя зійшлося. Вся справа в тому, що колишній чоловік Ані Лорак супроводжував її на світському заході, який влаштовував близький друг сім’ї Філіп Кіркоров.

Ані Лорак і Мурат
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Втім, ніяких коментарів пресі артистка не давала, зате показала в соціальних мережах, чим балує дочку. Так, у себе в Інстаграмі Ані Лорак поділилася кадрами з Сонею, на яких дівчинка, не приховуючи радості, розпаковує нові іграшки. Крім того, на тлі можна розглянути інтер’єр вітальні в їх заміському особняку неподалік від Москви.

Дочка Ані Лорак Софія розпаковує подарунки
Дочка Ані Лорак Софія розпаковує подарунки

На підлозі укладений паркет з натурального дерева, стіни пофарбовані в світло-бежевий колір, меблі в кімнаті вишукані, а з панорамних вікон потрапляє багато світла. Також не можна не відзначити камін, на якому красується велика картина з портретом зірки.

Дочка Ані Лорак Софія розпаковує подарунки
Дочка Ані Лорак Софія розпаковує подарунки

Раніше виконавиця хвалилася результатом фотосесії на фоні свого будинку. Судячи по знімках, там є де розгулятися — три поверхи, величезна площа, багато зелені.

Ані Лорак на тлі свого будинку
Ані Лорак на тлі свого будинку
Ані Лорак у себе вдома
Ані Лорак у себе вдома
Ані Лорак у себе вдома
Ані Лорак у себе вдома

Чому ж колишній чоловік Ані Лорак, навіть коли приїжджає побачитися з донькою, живе окремо і що підштовхнуло артистку подати на розлучення, дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.