Світлана Лобода заборонила своій доньці брати участь в “Голосі. Діти”: “Не хочу неправильних розмов”

Популярна українська співачка Світлана Лобода стала однією з зіркових тренерів вокального шоу "Голос. Діти", в якому заборонила брати участь своїй старшій доньці.

Для Світлани роль наставника в російській версії дитячого “Голосу” вже знайома, адже вона була ним в шостому сезоні. Саме тоді на проекті стався великий скандал.

Справа в тому, що за результатами голосування перемогу здобула підопічна Лободи Мікелла Абрамова, яка є дочкою Алсу. Пізніше з’ясувалося, що левова частка переможних голосів були фальшивими, оскільки використовувалися системи накруток. Це стало несподіванкою і для героїні статті.

Мікелли Абрамова, дочка співачки Алси
Мікелла Абрамова, дочка співачки Алсу

Щоб залагодити ситуацію, продюсери шоу оголосили переможцями сезону усіх дев’ятьох фіналістів, включаючи і Мікеллу. Кожному юному таланту вручили приз в мільйон рублів і подарували можливість записатися в студії Universal Music.

За словами Світлани, їй було незручно опинитися в центрі цього скандалу:

“Коли я побачила сльози в очах наших фіналістів, я зрозуміла, що повинна створити якесь диво, щоб у цих дітлахів не пропала віра в себе”.

Тоді ж їй зателефонувала Примадонна російської естради і запропонувала влаштувати особисту зустріч з особливо талановитими учасниками, на якій вручила їм по “Золотій зірці Алли”. Це щорічна премія Пугачової, призначена для молодих талантів.

Світлана Лобода і Алла Пугачова
Світлана Лобода і Алла Пугачова

Звичайно, після того, що сталося, голосування знаходиться під особливо пильною увагою, та й до дітей знаменитостей на проекті відносяться серйозніше. Ймовірно, саме тому Лобода заборонила своїй старшій спадкоємиці йти на шоу:

“Єва дуже рвалася в цьому році на “Голос”, але я була категорично проти. Не хочу неправильних розмов”.

Світлана Лобода зі старшою дочкою Євангеліною
Світлана Лобода зі старшою дочкою Євангеліною

У відповідь на це Євангеліна розсмішила маму, сказавши все одно вибрала б не її команду, а Єгора Кріда.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".