Леся Никитюк зізналася, скільки заплатила за обстеження в клініці Стамбула: величезні гроші

Леся Никитюк, яка нещодавно з родиною відлетіла в Стамбул на обстеження, розповіла, скільки їй це коштувало.

Вчора, 10 березня, відома українська телеведуча Леся Никитюк повідомила, що відправляється в Стамбул. Як виявилося, дівчина разом з членами своєї сім’ї щорічно проходить повне обстеження в одній з клінік Стамбула (Туреччина). Леся пояснила, що дуже піклується про своє здоров’я, але ще більше переживає за батьків, адже вони вже не такі молоді.

Леся Никитюк є активним користувачем соціальних мереж і буквально все своє життя показує в своєму Інстаграм-блозі. Звичайно ж, народна улюблениця не упустила можливості і показала клініку, в яку приїхала з сім’єю на щорічне обстеження, а також відповіла на всі питання, які цікавили її передплатників. Шанувальники поцікавилися, скільки ж коштують послуги даного медичного центру.

“Ціна стандартного пакета коштує від 500 доларів. Сюди входять послуги перекладача та трансферу. Проживання та переліт ви оплачуєте самі “, – розповіла Леся Никитюк.

З огляду на те, що Леся вирушила в Стамбул не одна, а з членами своєї сім’ї, очевидно, що телеведуча заплатила не маленькі гроші на послуги клініки і поїздку в цілому.

Варто зазначити, що користувачі Мережі негативно відреагували на те, що Леся Никитюк вирушила на обстеження за кордон, а не зробила це в Україні. Багато коментаторів написали, що таким чином Леся нібито принизила українську медицину.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.