Реальна причина розриву Тіни Кароль та Дан Балана: закулісні історії “Голосу країни ” (Відео)

Особисте життя Тіни Кароль вже давно побила всі рейтинги за інтересом публіки.

І цей інтерес з кожним днем тільки посилюється, адже публіка хоче знати – чи є у неї насправді роман з Даном Баланом, а якщо й ні, то хто живе в серці у найкрасивішою, талановитої і відомої української співачки? Ми зібрали всю відому інформацію, і готові прямо зараз розповісти вам чому у Дана з Тіною нічого не вийшло, і хто її давно і безнадійно любить.

Ми розповіли про це в нашому відео!

Перші чутки про роман Тіни Кароль і Дана Балана спалахнули в 2019 році, коли на “1 + 1 ” презентували перші випуски “Голосу країни-9 “. Тоді молдавський артист дебютував в ролі тренера шоу і не приховував своєї симпатії до колеги. Під час прямих ефірів Дан Балан засипав Тіну Кароль Дан Балан присвятив пісню Тіні Кароль і запросив її на танець: романтичне відео компліментами, дарував їй квіти і запрошував на танець.

Екс-тренера шоу “Голос країни ” на “1 + 1 “, молдавського співака і композитора Дана Балана застали зненацька з подробицями взаємовідносин з українською співачкою. Ведуча програми “Світське життя ” поставила питання руба. Але Дан Балан майстерно уникнув відповіді про відносини зі співачкою.

Висловитися з цього питання також вирішив керівник Big entertainment shows “1 + 1 ” Володимир Завадюк, який в тому числі відповідає за організацію шоу “Голос країни”.

Завадюк зізнався, що його інстаграм-директ буквально “підриває” питання – чи вірить він в любов між Тіною і Даном. І задають його Володимиру кожен день!

Володимир Завадюк довгий час не брав на себе відповідальність коментувати щось, що стосується особистого життя артистів. Але тут попит був настільки високим, що ігнорувати тему просто не дозволила б величезна армія шанувальників.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.